Overwinnen van paniek- en angststoornissen op jouw leeftijd

Deze levensfase, tussen de 18 en 35 jaar, zou een tijd van grenzeloze mogelijkheden moeten zijn, van dromen najagen en jezelf ontdekken. Maar soms, voor velen van ons, voelt het eerder als een uitdaging. Angst en paniekstoornissen kunnen als ongewenste metgezellen je pad bemoeilijken.

Op deze jonge leeftijd is de last van paniek- en angststoornissen zwaar. Het kan je energie, je dromen en soms zelfs je sociale leven beïnvloeden. Ik wil je laten weten dat je niet alleen bent in deze strijd. Samen kunnen we licht werpen op de donkerste hoeken van je geest en de kracht vinden om deze uitdagingen te overwinnen.

In Amerika heb ik me gespecialiseerd in het helpen van jongeren met angst- en paniekaanvallen. Reiki, een eeuwenoude helende kunst, is een zachte aanraking die diep doordringt tot in je kern. Het kan de knopen van angst en paniek ontwarren, je ademhaling kalmeren en innerlijke rust herstellen. Ik heb zelf ervaren hoe Reiki mij kracht en stabiliteit heeft gegeven, en ik geloof oprecht dat het ook jou kan helpen.

In mijn praktijk vind je een veilige ruimte, gevuld met begrip en mededogen. Samen zullen we werken aan het transformeren van angst naar moed, van paniek naar innerlijke vrede. Ik ben hier om je te ondersteunen, om je te laten zien dat er een weg is naar een leven zonder de beperkingen van angst.

Maar dat is niet alles. In mijn cursussen leer je hoe je zelf met angst en Reiki kunt omgaan. Zo geef ik je tools in handen om jouw eigen helende reis voort te zetten, ook buiten mijn praktijk. Ook bied ik ondersteuning aan patiënten met angst- en paniekstoornissen in het Erasmus MC, waar ik werkzaam ben. Daar zie ik van dichtbij hoe mijn hulp een positieve impact heeft op het welzijn van mensen.

Laten we samen beginnen aan deze reis naar bevrijding. Neem de eerste stap naar een leefbaarder, lichter en liefdevoller leven. Neem vandaag nog contact op. Dan kunnen wij samen de kracht van Reiki omarmen en de weg vrijmaken naar een leven waarin jij de regisseur bent.

Met liefde en heling,

Lia van Stigt