Met immense dankbaarheid deel ik mijn onvergetelijke reiservaring naar Amerika, waar ik mijn passie voor Reiki verder heb ontwikkeld en diepgaande persoonlijke groei heb ervaren. Mijn verblijf in de Verenigde Staten heeft nieuwe perspectieven gebracht in mijn reis naar heling en bewustwording.

Tijdens mijn verblijf in Amerika heb ik met volle toewijding Reiki 1 en 2 cursussen gegeven in het levendige New York City. Deze cursussen heb ik met enthousiasme geleid en ze hebben deelnemers diepgaande inzichten geboden in de helende krachten van Reiki.

Naast mijn cursuswerk kreeg ik ook de unieke kans om mijn helende aanraking te delen met patiënten in New York. De warme ontvangst en de impact van mijn behandelingen hebben mijn hart geraakt en hebben bijgedragen aan het welzijn van degenen die ik mocht helpen.

“Ik ben overweldigd door de warme ontvangst en de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring te delen met mensen in Amerika.” ” Het is hartverwarmend om te zien hoe Reiki een universele taal van heling spreekt,” deel ik met oprechte emotie.

Deze reis heeft mij diep geïnspireerd en verrijkt. Ik kijk uit naar verdere kansen om mijn missie van heling en bewustzijn voort te zetten, zowel in Nederland als daarbuiten.

Voor meer informatie over mijn Reiki behandelingen en cursussen, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn officiële website: www.reikilia.nl.