Lia van Stigt


Reiki kan helpen bij verschillende klachten, zoals:

Stress en spanningen: Reiki kan helpen bij het verminderen van stress en spanningen, omdat het een ontspannend effect heeft op het lichaam en de geest.

Pijn: Reiki kan de pijn verminderen en het genezingsproces versnellen, omdat het de bloedcirculatie verbetert en het immuunsysteem versterkt.

Slaapproblemen: Reiki kan helpen bij slaapproblemen, omdat het een ontspannend effect heeft op het lichaam en de geest, waardoor het gemakkelijker wordt om in slaap te vallen.

Angst en depressie: Reiki kan helpen bij het verminderen van angst en depressie, omdat het de energiebalans in het lichaam herstelt en de geest kalmeert.

Spijsverteringsproblemen: Reiki kan helpen bij spijsverteringsproblemen, omdat het de bloedcirculatie verbetert en de spijsvertering bevordert.

Vermoeidheid: Reiki kan helpen bij vermoeidheid, omdat het de energiebalans in het lichaam herstelt en de geest versterkt.

Vraag hier een vrijblijvend intake gesprek aan of maak een afspraak voor een behandeling

Reiki en de verbinding met de reguliere zorg

Een Reiki praktijk is een praktijk die voor elke cliënt of u nu jong of oud bent geschikt is. Net als de reguliere zorg. Het idee om een Reiki praktijk te beginnen is ontstaan, doordat er een tekortkoming is in de huidige gezondheidszorg. Doordat er een tekortkoming is worden cliënten vaak de dupe van deze tekortkoming.

Bij de reguliere gezondheidszorg wordt er vaak alleen gekeken naar het gevolg, en niet naar de oorzaak van de problemen. Bij Reiki wordt het hele lichaam behandeld en wordt er niets vergeten. Zo wordt het lichaam lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel behandeld. Bij Reiki Lia kunt u passende behandelingen krijgen bij een breed spectrum van al uw klachten. En dit is mogelijk door de reguliere en de alternatieve geneeskunde te combineren en verbinden met elkaar.

Reiki kan u helpen als u ontspanning zoekt maar ook als u lichamelijke problemen ondervindt en geen oplossing heeft aan methode bestrijding. Daarnaast kunt u ook met behulp van Reiki pijnbestrijding krijgen als u een palliatieve cliënt bent in de reguliere gezondheidszorg. Zo krijgt u de rust die u wenst, en heeft u een andere vorm van pijnbestrijding naast de traditionele pijnbestrijding. Daarnaast kunnen ook chronisch zieke cliënten bij Reiki Lia terecht. Ook als de cliënten geestelijke problemen hebben zoals een burn-out of diepere geestelijke oorzaken kunnen ze bij Reiki Lia terecht.

Reiki wordt ook steeds meer en meer bekend en ook steeds meer als ondersteuning in de reguliere gezondheidszorg gebruikt. In de verschillende ziekenhuizen die verspreid zijn over de wereld wordt Reiki inmiddels ook toegepast, naast de gebruikelijke behandelingen. Ook in Nederland wordt Reiki steeds meer erkend in de reguliere zorg als ondersteuning.

Het is geen vervanging van de reguliere zorg maar het is zeker een ondersteuning daarvan. Het haalt de ziekte niet weg en Reiki kan het niet voorkomen, maar de ondersteuning en de verbondenheid met de reguliere zorg is prachtig en voelbaar.

Reiki is niet in strijd met de algemene geneeskunde, het wordt daarom ook steeds vaker door artsen, geneeskundigen en therapeuten in hun behandeling opgenomen. De verbintenis met de reguliere zorg is steeds meer voelbaar op elk gebied!

Reiki Lia moet de plek zijn waar u niet alleen behandeld wordt, maar waar u ook tot rust kunt komen! Dus heeft u een passende behandeling nodig, neem dan vrijblijvend contact op met Reiki Lia en voel de verbintenis weer met uw lichaam en geest als u geholpen wordt tijdens een van de passende behandelingen van Reiki Lia.