Vanaf 1 juli ga ik werken op de PATIO afdeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik kan niet wachten om mijn kennis en ervaring op het gebied van Reiki in te zetten voor de Nederlandse gezondheidszorg. Reiki Lia gelooft erin dat het werken met Reiki een waardevolle bijdrage kan leveren aan het welzijn van patiënten en hun naasten.

Patiënt Informatiecentrum Oncologie van het Erasmus MC Kanker Instituut is er voor iedereen die met kanker te maken krijgt, als patiënt of naaste. Bij PATIO begrijpen ze als geen ander wat er in het ziekenhuis leeft en speelt, en hebben ze met zorg een veilige en warme omgeving gecreëerd. Ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om hier mijn energie en kennis in te zetten om bij te dragen aan het welzijn van de patiënten en hun naasten.

Ik kijk er enorm naar uit om te starten en om de patiënten op de PATIO afdeling te ondersteunen tijdens hun ziekteproces.