Ontdek de kracht van Reiki 1 tijdens een persoonlijke 1-op-1 cursus bij Reiki Lia!
Ben je nieuwsgierig naar Reiki? Wil je leren hoe je jezelf en anderen kunt ondersteunen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied? Dan is de Reiki 1 cursus iets voor jou.

Het mooie van een 1-op-1 cursus is dat ik volledige aandacht aan jou kan besteden. We kunnen dieper ingaan op jouw vragen en behoeften, en de cursus aanpassen aan jouw tempo. Naast praktische vaardigheden zullen we ook de filosofie en achtergrond van Reiki verkennen.

Na voltooiing van de cursus ontvang je een officieel certificaat dat jouw bekwame beheersing van Reiki 1 bevestigt. Dit is een waardevolle eerste stap op jouw reis naar zelfontplooiing en innerlijke heling.

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van Reiki en jezelf te verrijken met deze eeuwenoude wijsheid? Vul het formulier in op mijn website en laten we samen aan de slag gaan met jouw persoonlijke Reiki 1 cursus.

Reiki 1 Cursus – 1 op 1 – 8 en 9 november
Reiki 1 Cursus – 1 op 1 – 11 en 12 november
Reiki 1 Cursus – 1 op 1 – 14 en 15 november
Reiki 1 Cursus – 1 op 1 – 18 en 19 november
Reiki 1 Cursus – 1 op 1 – 23 en 24 november
Reiki 1 Cursus – 1 op 1 – 25 en 26 november
Reiki 1 Cursus – 1 op 1 – 28 en 29 november

Aanmelden kan via onderstaande knop of bel naar +31682800807

Afspraak maken