Ontdek samen de verdieping van Reiki met de Reiki 2 cursus voor twee personen bij Reiki Lia!

Als je al bekend bent met Reiki 1 en graag een stap verder wilt gaan in je spirituele reis, dan is de Reiki 2 cursus in een duo-setting iets voor jou. Samen met een vriend, familielid of collega kun je deze cursus volgen en elkaar ondersteunen tijdens het leerproces.

Tijdens de Reiki 2 cursus leer je krachtige symbolen en technieken te gebruiken om je helende vaardigheden te vergroten. Deze symbolen stellen je in staat om op afstand te werken en dieper in te gaan op emotionele en mentale heling.

Het mooie van deze cursus met twee personen is dat je elkaars groei en inzichten kunt delen, en elkaar kunt motiveren om de Reiki-principes in je dagelijks leven toe te passen.

Na afronding van de cursus ontvangen beide deelnemers een officieel certificaat dat hun beheersing van Reiki 2 bevestigt. Dit opent deuren naar diepere niveaus van bewustzijn en heling, zowel voor jullie zelf als voor anderen.

Afspraak maken