Verdiep je Reiki-reis met de Reiki 2 cursus in een persoonlijke 1-op-1 setting bij Reiki Lia!

Na het behalen van Reiki 1 voel je misschien de behoefte om je vaardigheden en begrip van de energie te verdiepen. Met de Reiki 2 cursus ga je dieper in op de principes van Reiki en leer je werken met krachtige symbolen en technieken die je helende capaciteiten naar een hoger niveau tillen.

In deze individuele cursus krijg je de volledige aandacht en begeleiding die je nodig hebt. We kunnen de lessen aanpassen aan jouw specifieke vragen en behoeften, en je kunt in je eigen tempo leren. Je zult leren hoe je Reiki op afstand kunt toepassen, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om genezing te bieden.

Na voltooiing van de cursus ontvang je een officieel certificaat dat jouw beheersing van Reiki 2 bevestigt. Dit opent deuren naar diepere niveaus van bewustzijn en heling, zowel voor jezelf als voor anderen.

Als je klaar bent om je Reiki-reis te vervolgen met de Reiki 2 cursus, vul dan het formulier in op mijn website en laten we samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en helende reis.

Afspraak maken