Verken de transformerende kracht van Reiki 1 in een inspirerende groepscursus bij Reiki Lia!

Als je graag wilt leren hoe je de universele levensenergie kunt gebruiken om jezelf en anderen te ondersteunen, dan is de Reiki 1 groepscursus een uitstekende gelegenheid.
De groepscursus biedt een dynamische omgeving waarin je kunt leren en groeien samen met gelijkgestemde individuen. Samen duik je in de wereld van Reiki en leer je praktische vaardigheden en diepgaande inzichten om balans en welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau te bevorderen.

Het delen van ervaringen en het stellen van vragen aan elkaar kan een waardevolle toevoeging zijn aan je leerproces. Daarnaast biedt de groepscursus een gelegenheid om te oefenen en te leren van diverse perspectieven.

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een officieel certificaat dat je vaardigheid in Reiki 1 bevestigt. Dit is niet alleen een erkenning van je inzet, maar ook een eerste stap op je reis naar zelfontdekking en persoonlijke transformatie.

Ben je enthousiast om je reis met anderen te delen? Vul het formulier in op mijn website en maak deel uit van de inspirerende Reiki 1 groepscursus bij Reiki Lia.

Meld je hieronder aan voor de groepscursus van

7 en 8 oktober!

Afspraak maken