Ontdek samen de kracht van Reiki 1 met de speciale 2-persoons cursus bij Reiki Lia!

Wil je samen met een vriend, vriendin, partner of familielid de reis van zelfontdekking en innerlijke heling beginnen? Dan is de Reiki 1 cursus voor 2 personen een uitstekende keuze.
Tijdens deze cursus delen jullie niet alleen de ervaring, maar ook de reis naar het begrip van Reiki. Samen kunnen jullie elkaar ondersteunen en inspireren terwijl jullie leren hoe je de universele levensenergie kunt benutten om balans te creƫren op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Het voordeel van de 2-persoons cursus is dat jullie elkaar kunnen motiveren en samen groeien in jullie reis naar zelfontwikkeling. Daarnaast hebben jullie de mogelijkheid om vragen te stellen en dieper in te gaan op specifieke aspecten van Reiki.

Na voltooiing van de cursus ontvangen jullie beide een officieel certificaat dat jullie bekwaamheid in Reiki 1 bevestigt. Dit is niet alleen een waardevolle prestatie, maar ook een sterke basis voor verdere ontwikkeling in de wereld van Reiki.

Klaar om samen deze bijzondere reis te beginnen? Vul het aanmeldformulier in op mijn website en laten we samen aan de slag gaan met jullie Reiki 1 cursus voor 2 personen.

Reiki 1 Cursus – 2 personen – 8 en 9 november
Reiki 1 Cursus – 2 personen – 11 en 12 november
Reiki 1 Cursus – 2 personen – 14 en 15 november
Reiki 1 Cursus – 2 personen – 18 en 19 november
Reiki 1 Cursus – 2 personen – 23 en 24 november
Reiki 1 Cursus – 2 personen – 25 en 26 november
Reiki 1 Cursus – 2 personen – 28 en 29 november

Aanmelden kan via onderstaande knop of bel naar +31682800807

Afspraak maken