Lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel: dat is hoe Reiki kan helpen bij een groot scala aan klachten en pijn. Reiki kan jou helpen als je ontspanning zoekt maar ook als jij lichamelijke problemen ondervindt. Zo kan Reiki helpen om de pijn te bestrijden als je kanker hebt. Reiki is zeker geen vervanging van de reguliere zorg, maar Reiki is een ondersteuning voor de reguliere zorg. Reiki haalt de ziekte niet weg en kan de ziekte ook niet voorkomen, maar Reiki kan er wel voor zorgen dat jij rust ondervindt in moeilijke en pijnlijke tijden.

Het is een andere vorm van pijnbestrijding waardoor jij golven van helende kracht en liefde door je lichaam zal voelen. Dit alles kan als vreemd en raar ervaren worden, maar het wordt steeds meer wereldwijd geaccepteerd. De behandelingen slaan aan en de pijn wordt met behulp van Reiki verlicht.

Reiki

Het woord Reiki betekent mysterieuze atmosfeer, wonderbaarlijk teken. Reiki is een energetische healing wat zich richt op de energievelden rondom het lichaam. Dit heeft als doel om de energiestroom te helpen en om alle blokkades te verwijderen. Een van de voordelen van Reiki is dat de pijn vermindert van de klachten die je ervaart en het genezingsproces kan versnellen. Daarnaast kun jij met behulp van Reiki ontspanning vinden en andere symptomen van de ziekte verminderen.

Hoe overleef jij met Reiki kanker?

Zodra het bericht komt dat jij daadwerkelijk kanker hebt, kan het voelen alsof jouw wereld instort. Het kan voelen alsof iedereen je aanstaart en je bij voorbaat al doodverklaard bent. Maar dit is zeker niet het geval! De kracht van Reiki kan zoveel voor jou doen! Reiki biedt troost en pijnverlichting, maar het kan ook een energiegolf geven van nieuwe kracht en moed om te vechten tegen kanker.

Kanker is een woord waar niet genoeg over gesproken wordt en wat niet genoeg over de lippen rolt. De gesprekken verstommen als je binnenkomt en het lijkt alsof iedereen je uit de weg gaat. Ook kan het voelen alsof iedereen dingen voor je beslist terwijl jij dit nog makkelijk zelf kan. Maar het meeste wat jij nodig hebt in tijden zoals deze, tijdens kanker, is een arm om je heen, lieve woorden, lieve mensen en vooral veel steun.

Zoek jij steun via Reiki?

Reiki is zeker een steun voor jou en kan helende kracht en liefde door jou heen laten vloeien. Deze voel je door je lichaam stromen waardoor je nieuwe kracht en moed krijgt. Het betekent niet dat de kanker weg zal zijn, maar de pijn zal met behulp van Reiki verlichten en tegelijkertijd zal het jou ook geestelijk en emotioneel steunen.

Reiki steunt jou lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Reiki en kanker, Reiki en Lia woorden die verbonden zijn met elkaar. Helende kracht, liefde, pijnverlichting en rust. Reiki, mysterieuze atmosfeer en wonderbaarlijk teken dat is wat Reiki jou kan bieden en waarbij Reiki Lia ook jou kan bijstaan.

Reiki Lia

Ook Reiki Lia ondervindt al deze gevoelens en pijn, maar met Reiki voelt Lia de helende kracht en liefde door haar lichaam stromen en krijgt Lia de kracht om door te gaan en te vechten tegen kanker met behulp van Reiki.

Wil jij dit ook ervaren of een behandeling krijgen met Reiki?  Neem dan vrijblijvend contact op met Reiki Lia.

Wil jij dit ook ervaren of een behandeling krijgen met Reiki?
Neem dan vrijblijvend contact op met Reiki Lia via:
www.reikilia.nl
Tel: 0682800807
Nieuwe Haven 48 Dordrech